Skip to main content

Robson Residence

As with most split level clients, the renovation of the home can take on an entirely new style, with this project the JFF Design team was able to keep the existing home present in the addition but still elevate and renew the homes look. This client wanted to add considerably to the existing home. The scope of design work included: a new two car garage, family room, study and master suite. Major changes to the existing home included, designing a new entryway into the home, new roof structure that would support a lofted interior space inside, and new back deck. The below interior photographs depict the open floor plan design, high ceilings and the vast number of windows that fill the space with light. Project Overview: Type: Extensive Home Renovation & Addition; Scope of Work: Split Level Ranch Addition; Style: Raised Ranch; Location: Billerica, Massachusetts , Year Completed: 2016

Before
Robson Residence