Conceptual redesign of the Waltham Boys and Girls Club.

Waltham Boys and Girls Club

  Project Overview:

Type: Conceptual Exterior Addition; Scope of Work: 850 linear foot addition; Style: Recreational Contemporary; Location: Waltham, Massachusetts

  Project Description:

This conceptual redesign is intended to update and expand the existing Waltham Exchange Street site for the Waltham Boys and Girls Club. The intent was to create a playful facade so that the staff and the public will never forget who the club is meant to serve. The daily activities and programs available at the Boys and Girls Clubs of America are a vibrant, wonderful, and rewarding experience for our children. You can find more information on the Waltham Boys and Girls Club by visiting their site here.

 

Note: click on any thumbnail below to view full-sized image