This 1950’s ranch needed more space for a growing family.

Logue Residence

  Project Overview:

Type: Raised Ranch Addition; Scope of Work: 2,000 square foot second floor addition, 500 square foot family room addition; Style: Ranch; Location: Waltham, Massachusetts; Year Completed: 2001

  Project Description:

Originally constructed in the 1950’s, the Logue Residence found itself in need of living space at the turn of the century. JFF Design was able to resolve this issue by adding a second floor to the traditional ranch home. For larger family gatherings, an addition to the Family Room was built on the first floor. A covered secondary side entry along with a new set of decorated windows provide ample circulation and light for the family’s new social center.

 

Note: click on any thumbnail below to view the full-sized image